Nutriční hodnoty (Lehké rybí karbanátky se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 375 kJ / 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 18,88 g |
| – nasycené | 4,50 g |
| – nenasycené | 9,02 g |
| –– mononenasycené | 6,06 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 599 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 48,20 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rybího filé | Treska filet | 400 g |
| 300 g 300 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 300 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| hrst hrst estragonu nebo jiné bylinky | Estragon sušený | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |