Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený bůček s bramborovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 108 kJ /
743 kcal
Bílkoviny37,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky23,38 g
– nasycené5,50 g
– nenasycené10,64 g
–– mononenasycené8,42 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,13 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy89,10 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Plát Plát bůčku Vepřový bok
1/2 kg 1/2 kg brambor Brambor zimní 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
libeček najemno posekaný Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.