Nutriční hodnoty (Pečený bůček s bramborovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 108 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 23,38 g |
| – nasycené | 5,50 g |
| – nenasycené | 10,64 g |
| –– mononenasycené | 8,42 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 13,90 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 89,10 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Plát Plát bůčku | Vepřový bok | |
| 1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| libeček najemno posekaný | Libeček čerstvý |