Nutriční hodnoty (Pečený bůček s bramborovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 108 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 23,38 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 10,64 g |
–– mononenasycené | 8,42 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 89,10 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Plát Plát bůčku | Vepřový bok | |
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
libeček najemno posekaný | Libeček čerstvý |