Nutriční hodnoty (Zapečené uzené po horňácku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 445 kJ / 2 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 182,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,10 g |
| Tuky | 130,29 g |
| – nasycené | 43,66 g |
| – nenasycené | 56,67 g |
| –– mononenasycené | 45,09 g |
| –– polynenasycené | 11,59 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 38,50 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 10,91 g |
| Sůl | 25,88 g |
| Sacharidy | 166,60 g |
| – cukry | 46,00 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g uzené krkovičky | Vepřová krkovice uzená | 750 g |
| 750 g 750 g vařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 250 g 250 g sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |