Nutriční hodnoty (Rybí kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 397 kJ / 334 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
| Tuky | 10,31 g |
| – nasycené | 5,92 g |
| – nenasycené | 3,61 g |
| –– mononenasycené | 2,69 g |
| –– polynenasycené | 0,92 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 11,24 g |
| Cholesterol | 119 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 23,67 g |
| – cukry | 16,68 g |
| ––– laktóza | 3,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g rybí filety (treska, halibut a podobně) | Treska filet | 150 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g |
| 100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
| 80 g 80 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 80 ml |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1 1 kávová lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |