Nutriční hodnoty (Salát z červené čočky a jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 794 kJ / 1 624 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
| Tuky | 122,10 g |
| – nasycené | 15,30 g |
| – nenasycené | 96,30 g |
| –– mononenasycené | 27,60 g |
| –– polynenasycené | 68,70 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 81,75 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 150 g |
| 2 2 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
| 2 2 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 150 ml 150 ml majonézy | Majonéza | 150 g |
| 1 1 kávová lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| chilli | Chilli paprička sušená |