Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 317 kJ /
2 944 kcal
Bílkoviny81,88 g
– z toho živočišné bílkoviny16,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,20 g
Tuky25,60 g
– nasycené6,82 g
– nenasycené12,84 g
–– mononenasycené4,48 g
–– polynenasycené8,36 g
––– omega 30,91 g
Vláknina63,60 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 1,35 g
Sůl2,51 g
Sacharidy564,70 g
– cukry202,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
slunečnicový olej na potření závinů Olej slunečnicový
hladká mouka na pomoučení Mouka pšeničná hladká
8 lžic 8 lžic strouhanky (nebo 20 nastrouhaných piškotů) Strouhanka pšeničná 120 g
12 12 jablek (dle velikosti) Jablko čerstvé 1800 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr krupice Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky Rozinky
sekané ořechy Vlašské ořechy
brusinky Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.