Pangasius v alobalu

Suroviny

600 g Pangasius (4 filety)
1 citron
1 červená paprika
1 chilli paprička
1 pórek
250 gramů celeru
2 mrkve
2 stroužky česneku
olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev, celer a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, chilli papričku nasekáme.

  2. Pangasius by měl poležet osolený, opepřený a pořádně pokapaný citronovou šťávou v lednici přibližně dvacet minut, poté ho položíme na alobal natřený olejem (každý filet na svůj), posypeme připravenou zeleninou, případně ještě zlehka osolíme a opepříme.

  3. Pečlivě zavineme a uložíme na plech, který vložíme do trouby rozehřáté přibližně na 180°C. Pangasius se poté peče přibližně dvacet minut.

Komentáře k receptu Pangasius v alobalu

Tématické fráze: pangasius v alobalu pangasius recepty pangasius v alobale pangasius pangacius v alobalu candát v alobalu file v alobalu pangas v alobalu pangasius trouba filety v alobalu filet v alobalu ryba v alobalu recept ryby v alobalu pangasius v troubě v alobalu pangaus v alobalu candát na cesneku recept pangasius v alobalu pangasius na celeru recepty pangasius v alobalu pangasius s česnekem