Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 7 864 kJ / 1 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,06 g |
| Tuky | 92,15 g |
| – nasycené | 19,86 g |
| – nenasycené | 64,37 g |
| –– mononenasycené | 43,62 g |
| –– polynenasycené | 20,74 g |
| ––– omega 3 | 4,89 g |
| Vláknina | 48,54 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 98 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 152,57 g |
| – cukry | 6,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g bílých fazolí | Fazole bílé | 250 g |
| 250 g 250 g uzených žeber | Vepřová žebra | 250 g |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 litry 2 litry vývaru | Vývar masový | 2000 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| pár listů listů libečku | Libeček čerstvý |