Nutriční hodnoty (Kari rizoto s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 414 kJ / 1 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,48 g |
| Tuky | 9,42 g |
| – nasycené | 5,31 g |
| – nenasycené | 3,38 g |
| –– mononenasycené | 2,78 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,95 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 209,55 g |
| – cukry | 17,45 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plechovky 3 plechovky tuňáka v olivovém olej (doporučuji Rio Mare) | Tuňák filet | |
| 1 1 pelechovka kukuřice (větší) | Kukuřice sterilovaná | |
| 2 sáčky 2 sáčky rýže | Rýže bílá | 250 g |
| lžička lžička kari | Kari | |
| 1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g sýra (na strouhání) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |