Nutriční hodnoty (Pizza s novými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 129,30 g |
| – nasycené | 71,09 g |
| – nenasycené | 56,62 g |
| –– mononenasycené | 49,00 g |
| –– polynenasycené | 7,62 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 4,68 g |
| Sůl | 11,80 g |
| Sacharidy | 62,10 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| oblíbené těsto na pizzu | ||
| 300 g 300 g nových brambor | Brambor raný | 300 g |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 150 g 150 g sýra Nivy (Eidamu) | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalkové pesto (mohlo by být i rajčatové) | Pesto bazalkové | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry |