Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halászlé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 292 kJ /
1 982 kcal
Bílkoviny200,14 g
– z toho živočišné bílkoviny182,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,41 g
Tuky62,21 g
– nasycené7,48 g
– nenasycené51,02 g
–– mononenasycené33,69 g
–– polynenasycené17,32 g
––– omega 35,12 g
Vláknina24,31 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 2,80 g
Sůl6,92 g
Sacharidy145,53 g
– cukry82,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Cca 1 kg 1 kg ryby (i plevelných) Treska filet 1000 g
1 1 kapří hlava Kapr hlava
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
špetka špetka pálivé papriky - není podmínkou Paprika pálivá
hrst hrst majoránky Majoránka sušená
2 kostky 2 kostky bujónu (dá se koupit originál bujón Halászlé) Bujón hovězí 20 g
pepř celý Pepř černý
pepř mletý Pepř černý mletý
bobkový list Bobkový list sušený
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
5 - 6 5 - 6 rajčat Rajče červené čerstvé 330 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
sůl Sůl mořská
0,5 dcl 0,5 dcl oleje Olej řepkový 50 ml
1 - 2 dcl 1 - 2 dcl kečupu Kečup sladký 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.