Nutriční hodnoty (Chutný salát z čínského zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 910 kJ / 2 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,02 g |
Tuky | 132,26 g |
– nasycené | 30,92 g |
– nenasycené | 92,16 g |
–– mononenasycené | 38,59 g |
–– polynenasycené | 53,56 g |
––– omega 3 | 2,30 g |
Vláknina | 87,93 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 152,60 g |
– cukry | 96,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 3000 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 malá plechovka sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 malá plechovka sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
200 g 200 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
100 g 100 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |