Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na bazalce s olivovým přelivem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 897 kJ / 2 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 351,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 342,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,99 g |
| Tuky | 58,66 g |
| – nasycené | 24,82 g |
| – nenasycené | 29,30 g |
| –– mononenasycené | 18,26 g |
| –– polynenasycené | 11,04 g |
| ––– omega 3 | 2,82 g |
| Vláknina | 11,71 g |
| Cholesterol | 806 mg |
| Sodík | 4,24 g |
| Sůl | 11,15 g |
| Sacharidy | 42,94 g |
| – cukry | 4,94 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 lžíce 4 lžíce nasekané čerstvé bazalky nebo mražené bazalky | Bazalka čerstvá | 60 g |
| 100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
| 4 4 sušená rajčata naložená v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 100 ml 100 ml bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 100 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |