Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na bazalce s olivovým přelivem a sušenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 897 kJ /
2 127 kcal
Bílkoviny351,63 g
– z toho živočišné bílkoviny342,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,99 g
Tuky58,66 g
– nasycené24,82 g
– nenasycené29,30 g
–– mononenasycené18,26 g
–– polynenasycené11,04 g
––– omega 32,82 g
Vláknina11,71 g
Cholesterol 806 mg
Sodík 4,24 g
Sůl11,15 g
Sacharidy42,94 g
– cukry4,94 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 lžíce 4 lžíce nasekané čerstvé bazalky nebo mražené bazalky Bazalka čerstvá 60 g
100 g 100 g zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 100 g
4 4 sušená rajčata naložená v oleji Rajčata červená sušená v oleji
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
100 ml 100 ml bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 100 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.