Nutriční hodnoty (Kachna se zelím a knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 728 kJ / 1 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,28 g |
| Tuky | 108,57 g |
| – nasycené | 43,23 g |
| – nenasycené | 63,08 g |
| –– mononenasycené | 50,13 g |
| –– polynenasycené | 12,95 g |
| ––– omega 3 | 1,92 g |
| Vláknina | 30,80 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 9,61 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 61,00 g |
| – cukry | 45,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna (2 kg) | Kachna | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 knedlík | Knedlík pšeničný houskový |