Nutriční hodnoty (Kachna se zelím a knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 728 kJ / 1 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,28 g |
Tuky | 108,57 g |
– nasycené | 43,23 g |
– nenasycené | 63,08 g |
–– mononenasycené | 50,13 g |
–– polynenasycené | 12,95 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 9,61 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 61,00 g |
– cukry | 45,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna | Kachna | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 knedlík | Knedlík pšeničný houskový |