Nutriční hodnoty (Podzimní chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 002 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,89 g |
Tuky | 72,57 g |
– nasycené | 11,53 g |
– nenasycené | 60,49 g |
–– mononenasycené | 50,82 g |
–– polynenasycené | 9,67 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 6,48 g |
Sůl | 16,15 g |
Sacharidy | 211,99 g |
– cukry | 32,30 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
150 ml 150 ml mleka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
70 g 70 g rozpusteneho tuku ( ja dala oliv.olej ) | Olej olivový | 70 ml |
2 2 rozmackane uvarene brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 jemne nastrouhane jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
200 g 200 g hl.mouky | ||
240 g 240 g celozrnne mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 240 g |
100 g 100 g zitne | ||
2 lzicky 2 lzicky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 lzicka 1 lzicka cukru | Cukr bílý | 5 g |
1,5 lzicky 1,5 lzicky drozdi | Droždí pekařské lisované | 7.5 g |
kmin | Kmín | |