Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní chléb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 002 kJ /
1 674 kcal
Bílkoviny34,99 g
– z toho živočišné bílkoviny5,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,89 g
Tuky72,57 g
– nasycené11,53 g
– nenasycené60,49 g
–– mononenasycené50,82 g
–– polynenasycené9,67 g
––– omega 30,14 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 6,48 g
Sůl16,15 g
Sacharidy211,99 g
– cukry32,30 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
150 ml 150 ml mleka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
70 g 70 g rozpusteneho tuku ( ja dala oliv.olej ) Olej olivový 70 ml
2 2 rozmackane uvarene brambory Brambor zimní 100 g
1 1 jemne nastrouhane jablko Jablko čerstvé 150 g
200 g 200 g hl.mouky
240 g 240 g celozrnne mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 240 g
100 g 100 g zitne
2 lzicky 2 lzicky soli Sůl mořská 16 g
1 lzicka 1 lzicka cukru Cukr bílý 5 g
1,5 lzicky 1,5 lzicky drozdi Droždí pekařské lisované 7.5 g
kmin Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.