Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zmrzlina II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky22,68 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 1 cukr vanilkový Cukr vanilkový
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
dortové oplatky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.