Nutriční hodnoty (Zmrzlina II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 22,68 g |
– nasycené | 5,46 g |
– nenasycené | 10,50 g |
–– mononenasycené | 8,40 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
1 1 cukr vanilkový | Cukr vanilkový | |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
dortové oplatky |