Nutriční hodnoty (Zmrzlina II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 22,68 g |
| – nasycené | 5,46 g |
| – nenasycené | 10,50 g |
| –– mononenasycené | 8,40 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 cukr vanilkový | Cukr vanilkový | |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| dortové oplatky |