Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 284 kJ /
4 609 kcal
Bílkoviny152,85 g
– z toho živočišné bílkoviny122,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,08 g
Tuky167,42 g
– nasycené31,70 g
– nenasycené110,77 g
–– mononenasycené78,36 g
–– polynenasycené32,41 g
––– omega 37,31 g
Vláknina43,20 g
Cholesterol 2,17 g
Sodík 1,38 g
Sůl2,91 g
Sacharidy601,13 g
– cukry448,28 g
––– laktóza46,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku Kakao prášek 30 g
1000 g 1000 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 1000 ml
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
2 2 želatinové ztužovače za studena Ztužovač želatinový
1 1 rybízový džem Džem z červeného rybízu
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
125 g 125 g cukru moučka Cukr bílý 125 g
70 ml 70 ml oleje Olej řepkový 70 ml
75 ml 75 ml perlivé minerální vody Voda minerální 75 ml
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1/4 balíčku 1/4 balíčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
2 2 čiré dortové želé Želatina cukrářská
cukr krystal Cukr bílý
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.