Nutriční hodnoty (Jablkový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 284 kJ / 4 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,08 g |
| Tuky | 167,42 g |
| – nasycené | 31,70 g |
| – nenasycené | 110,77 g |
| –– mononenasycené | 78,36 g |
| –– polynenasycené | 32,41 g |
| ––– omega 3 | 7,31 g |
| Vláknina | 43,20 g |
| Cholesterol | 2,17 g |
| Sodík | 1,38 g |
| Sůl | 2,91 g |
| Sacharidy | 601,13 g |
| – cukry | 448,28 g |
| ––– laktóza | 46,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 6 lžic 6 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 5 lžic 5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku | Kakao prášek | 30 g |
| 1000 g 1000 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 1000 ml |
| moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 2 2 želatinové ztužovače za studena | Ztužovač želatinový | |
| 1 1 rybízový džem | Džem z červeného rybízu | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 125 g 125 g cukru moučka | Cukr bílý | 125 g |
| 70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
| 75 ml 75 ml perlivé minerální vody | Voda minerální | 75 ml |
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 1/4 balíčku 1/4 balíčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
| 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 2 2 čiré dortové želé | Želatina cukrářská | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový |