Nutriční hodnoty (Nektarinkový koláč s vůní citrónu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 546 kJ / 2 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,77 g |
| Tuky | 174,37 g |
| – nasycené | 101,45 g |
| – nenasycené | 62,50 g |
| –– mononenasycené | 55,09 g |
| –– polynenasycené | 7,42 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 12,78 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 392 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 297,66 g |
| – cukry | 173,44 g |
| ––– laktóza | 4,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 175 g 175 g másla | Máslo kravské | 175 g |
| 160 g 160 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 160 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 5 lžic 5 lžic řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 75 ml |
| kůra ze 2 kůra ze 2 citronů | Citrón čerstvý | 180 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 2-3 2-3 nektarinky | Dužina nektarinky čerstvá | |
| máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |