Nutriční hodnoty (Kuře na zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
| Tuky | 85,17 g |
| – nasycené | 41,36 g |
| – nenasycené | 42,66 g |
| –– mononenasycené | 36,13 g |
| –– polynenasycené | 6,53 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 5,61 g |
| Sůl | 14,00 g |
| Sacharidy | 26,40 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (nebo 4 kuřecí zadní čtvrtky) | Kuře | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| drcený kmín (nebo grilovací koření) | Kmín mletý | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |