Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní křehký koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 720 kJ /
5 430 kcal
Bílkoviny70,33 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,90 g
Tuky225,21 g
– nasycené137,21 g
– nenasycené80,79 g
–– mononenasycené69,11 g
–– polynenasycené11,68 g
––– omega 31,41 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy765,50 g
– cukry375,47 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
25 dkg 25 dkg másla Máslo kravské 250 g
15 dkg 15 dkg moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
50 dkg 50 dkg strouhaných jablek Jablko čerstvé 500 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
hrst hrst rozinek Rozinky
švestky Švestky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.