Nutriční hodnoty (Podzimní křehký koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 720 kJ / 5 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,90 g |
Tuky | 225,21 g |
– nasycené | 137,21 g |
– nenasycené | 80,79 g |
–– mononenasycené | 69,11 g |
–– polynenasycené | 11,68 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 765,50 g |
– cukry | 375,47 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
25 dkg 25 dkg másla | Máslo kravské | 250 g |
15 dkg 15 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
50 dkg 50 dkg strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
švestky | Švestky čerstvé |