Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 167 kJ /
1 713 kcal
Bílkoviny109,01 g
– z toho živočišné bílkoviny100,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,21 g
Tuky117,33 g
– nasycené44,83 g
– nenasycené57,75 g
–– mononenasycené45,46 g
–– polynenasycené12,30 g
––– omega 30,43 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 290 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy52,30 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové krkovice Vepřová krkovice 500 g
50 g 50 g vepřového sádla Sádlo vepřové 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (na zaprášení výpeku) Mouka pšeničná hladká 10 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
mletý pepř podle potřeby Pepř černý mletý
kmín podle potřeby Kmín
3/4 sáčku 3/4 sáčku kysaného zelí (375 g) Zelí bílé kvašené
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 15 g
70 g 70 g slaniny Špek 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 36 g
2 lžíce 2 lžíce octa podle chuti Ocet lihový 30 ml
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky (na zaprášení) Mouka pšeničná hrubá 30 g
sůl podle chuti Sůl mořská
drcený kmín podle potřeby Kmín mletý
200 ml 200 ml vody (podle potřeby) Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.