Nutriční hodnoty (Čalamáda s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 547 kJ / 3 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 133,00 g |
| Tuky | 58,20 g |
| – nasycené | 5,75 g |
| – nenasycené | 49,45 g |
| –– mononenasycené | 33,10 g |
| –– polynenasycené | 16,35 g |
| ––– omega 3 | 4,10 g |
| Vláknina | 136,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20,12 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 486,00 g |
| – cukry | 220,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg bílé fazole | Fazole bílé | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 0,5 dl 0,5 dl octa | Ocet lihový | 50 ml |
| 1/2 dl 1/2 dl oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku Deko (bez hořčičného semínka) | Sůl mořská | 50 g |
| 125 g 125 g cukru krystal | Cukr bílý | 125 g |