Nutriční hodnoty (Vepřové maso na způsob džuveče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 897 kJ / 2 843 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,88 g |
| Tuky | 163,85 g |
| – nasycené | 74,61 g |
| – nenasycené | 82,59 g |
| –– mononenasycené | 67,98 g |
| –– polynenasycené | 14,60 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 36,54 g |
| Cholesterol | 324 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,53 g |
| Sacharidy | 194,10 g |
| – cukry | 70,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jakéhokoliv vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 100 g 100 g slaniny (nemusí být) | Špek | 100 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 2 hrsti 2 hrsti fazolek zelených | Fazolky čerstvé | |
| 6 6 žampionú | Žampion čerstvý | |
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| tak asi 100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
| pár lžic pár lžic rajčatového protlaku (nemusí být) | Protlak rajčatový | |
| 4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |