Nutriční hodnoty (Marmeláda z jablek a ostružin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 853 kJ / 4 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 8,47 g |
| – nasycené | 1,33 g |
| – nenasycené | 2,33 g |
| –– mononenasycené | 0,63 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 81,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 930,00 g |
| – cukry | 903,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg ostružin | Ostružiny čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 40 g 40 g kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
| 750 g 750 g cukru krystal (podle kyselosti jablek i více) | Cukr bílý | 750 g |
| 1 1 Pektogel (nebo Gelfix 2:1) | Želé rostlinné |