Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní jablečník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 690 kJ /
3 750 kcal
Bílkoviny69,02 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,30 g
Tuky157,87 g
– nasycené33,63 g
– nenasycené107,57 g
–– mononenasycené59,31 g
–– polynenasycené48,26 g
––– omega 35,50 g
Vláknina25,70 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 854 mg
Sůl3,21 g
Sacharidy500,45 g
– cukry292,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 240 g
240 g 240 g krystalového cukru Cukr bílý 240 g
500 g 500 g nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 500 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
150 g 150 g rostlinného tuku nebo másla Margarín 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 prášky do pečiva Kypřící prášek 24 g
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.