Nutriční hodnoty (Podzimní jablečník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 690 kJ / 3 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,30 g |
Tuky | 157,87 g |
– nasycené | 33,63 g |
– nenasycené | 107,57 g |
–– mononenasycené | 59,31 g |
–– polynenasycené | 48,26 g |
––– omega 3 | 5,50 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 854 mg |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 500,45 g |
– cukry | 292,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
240 g 240 g krystalového cukru | Cukr bílý | 240 g |
500 g 500 g nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
150 g 150 g rostlinného tuku nebo másla | Margarín | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 prášky do pečiva | Kypřící prášek | 24 g |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |