Nutriční hodnoty (Plněný paprikový lusk na rajčatech s olivami a oreganem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 574 kJ / 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,22 g |
| Tuky | 53,45 g |
| – nasycené | 16,98 g |
| – nenasycené | 30,95 g |
| –– mononenasycené | 23,94 g |
| –– polynenasycené | 7,02 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 9,96 g |
| Cholesterol | 403 mg |
| Sodík | 280 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 300 g 300 g mletého masa ( mix hovězí a vepřové ) | Vepřový ořez | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 6 6 zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
| černé olivy | Olivy čerstvé zralé |