Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí maso s bazalkou, slaninou a bramborama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 319 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,30 g |
Tuky | 159,98 g |
– nasycené | 91,18 g |
– nenasycené | 64,45 g |
–– mononenasycené | 56,03 g |
–– polynenasycené | 8,43 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 14,08 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 108,30 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 hrst čerstvých lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička koření gyros (nebo grilovací směs, pečené kuře..) | Provensálské koření | 5 g |
600 g 600 g menších syrových brambor | Brambor zimní | 600 g |
250 ml 250 ml sladké smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |