Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí maso s bazalkou, slaninou a bramborama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 319 kJ /
1 988 kcal
Bílkoviny21,80 g
– z toho živočišné bílkoviny9,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,30 g
Tuky159,98 g
– nasycené91,18 g
– nenasycené64,45 g
–– mononenasycené56,03 g
–– polynenasycené8,43 g
––– omega 30,91 g
Vláknina14,08 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,25 g
Sacharidy108,30 g
– cukry13,50 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 kuřecí řízky Kuře prso
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 hrst čerstvých lístků bazalky Bazalka čerstvá
1 lžička 1 lžička koření gyros (nebo grilovací směs, pečené kuře..) Provensálské koření 5 g
600 g 600 g menších syrových brambor Brambor zimní 600 g
250 ml 250 ml sladké smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.