Nutriční hodnoty (Nočky se dvěma druhy sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 693 kJ / 1 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
| Tuky | 188,87 g |
| – nasycené | 109,70 g |
| – nenasycené | 77,22 g |
| –– mononenasycené | 67,88 g |
| –– polynenasycené | 9,35 g |
| ––– omega 3 | 1,26 g |
| Vláknina | 1,10 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 2,98 g |
| Sůl | 7,23 g |
| Sacharidy | 8,37 g |
| – cukry | 7,67 g |
| ––– laktóza | 7,53 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 hrsti 4 hrsti gnocchi | Noky | |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 200 g 200 g Mascarpone | Mascarpone | 200 g |
| 60 g 60 g sýra s modrou plísní (já měla Nivu) | Niva 50% t. v s. | 60 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 50 g 50 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 50 g |