Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlašský salát II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 878 kJ /
1 405 kcal
Bílkoviny25,62 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,62 g
Tuky113,04 g
– nasycené19,48 g
– nenasycené84,90 g
–– mononenasycené23,98 g
–– polynenasycené60,92 g
––– omega 31,23 g
Vláknina32,13 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 2,60 g
Sůl6,18 g
Sacharidy55,17 g
– cukry12,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g uvařených brambor Brambor zimní 200 g
100 g 100 g netučného měkkého salámu Měkký salám 100 g
1 1 větší sladkokyselá okurka Okurka polní zavařená
1 1 silnější plátek uvařeného celeru (nebo sterilovaného celeru) Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 malá uvařená mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 30 g
120 g 120 g majonézy Majonéza 120 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hořčice Hořčice plnotučná
worcestrova omáčka Worcestrová omáčka
1/2 lžičky 1/2 lžičky octa Ocet lihový 2.5 ml
špetka špetka moučkového cukru (nemusí být) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.