Nutriční hodnoty (Vlašský salát II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 878 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,62 g |
Tuky | 113,04 g |
– nasycené | 19,48 g |
– nenasycené | 84,90 g |
–– mononenasycené | 23,98 g |
–– polynenasycené | 60,92 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 32,13 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 6,18 g |
Sacharidy | 55,17 g |
– cukry | 12,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g uvařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g netučného měkkého salámu | Měkký salám | 100 g |
1 1 větší sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
1 1 silnější plátek uvařeného celeru (nebo sterilovaného celeru) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 malá uvařená mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 30 g |
120 g 120 g majonézy | Majonéza | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
worcestrova omáčka | Worcestrová omáčka | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky octa | Ocet lihový | 2.5 ml |
špetka špetka moučkového cukru (nemusí být) | Cukr bílý |