Nutriční hodnoty (Pikantní džem z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 015 kJ / 4 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 10,08 g |
| – nasycené | 5,60 g |
| – nenasycené | 3,91 g |
| –– mononenasycené | 0,98 g |
| –– polynenasycené | 2,93 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 16,85 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 115,50 g |
| – cukry | 1 102,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g oloupaných nadrobno pokrájených jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 250 ml 250 ml přírodní jablečné šťávy (nebo džusu) | Šťáva z jablka | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce instantní kávy | Káva instantní sušená | 30 g |
| 150 ml 150 ml vaječného koňaku | Likér vaječný | 150 ml |
| 1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček | |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 1 1 Gelfix (1:1) | Želatina cukrářská |