Nutriční hodnoty (Kuřecí rarášci bez piva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 251 kJ / 538 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
| Tuky | 22,88 g |
| – nasycené | 5,52 g |
| – nenasycené | 10,56 g |
| –– mononenasycené | 8,43 g |
| –– polynenasycené | 2,13 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,95 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 4,40 g |
| Sůl | 10,73 g |
| Sacharidy | 53,65 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky (550-650 g) | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce maizeny (nebo solamylu) | Škrob kukuřičný | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky hrubě drceného pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka (nebo jiné bylinky) | Pažitka čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový |