Nutriční hodnoty (Vepřová po bulharsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 143 kJ / 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,53 g |
| Tuky | 17,30 g |
| – nasycené | 4,11 g |
| – nenasycené | 8,86 g |
| –– mononenasycené | 7,14 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,68 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 291 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 33,90 g |
| – cukry | 26,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 čerstvá paprika sladká | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1-2 1-2 čerstvé papriky pálivé | Paprika bílá čerstvá | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská |