Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 851 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 55,58 g |
– nasycené | 20,84 g |
– nenasycené | 27,89 g |
–– mononenasycené | 23,05 g |
–– polynenasycené | 4,84 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 35,30 g |
– cukry | 11,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla (oleje) | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
lžička lžička čerstvého tymiánu nebo 1/4 lžičky sušeného | Tymián čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 10 g |
1 lžička 1 lžička papriky mleté uzené (lze použít i obyčejnou sladkou) | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
olej (na jíšku) | Olej řepkový | |
bujón (voda) na podlití | Bujón hovězí |