Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 851 kJ /
1 159 kcal
Bílkoviny126,44 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,44 g
Tuky55,58 g
– nasycené20,84 g
– nenasycené27,89 g
–– mononenasycené23,05 g
–– polynenasycené4,84 g
––– omega 30,15 g
Vláknina18,56 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy35,30 g
– cukry11,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
2 lžíce 2 lžíce sádla (oleje) Sádlo vepřové 30 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
lžička lžička čerstvého tymiánu nebo 1/4 lžičky sušeného Tymián čerstvý
2 lžičky 2 lžičky rajčatového protlaku Protlak rajčatový 10 g
1 lžička 1 lžička papriky mleté uzené (lze použít i obyčejnou sladkou) Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý
mouka hladká Mouka pšeničná hladká
olej (na jíšku) Olej řepkový
bujón (voda) na podlití Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.