Nutriční hodnoty (Omáčka na všechny druhy závitků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 634 kJ / 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,12 g |
| Tuky | 1,19 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 14,02 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 7,65 g |
| Sůl | 15,39 g |
| Sacharidy | 134,49 g |
| – cukry | 110,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 lžic 10 lžic rybí omáčky | Rybí omáčka | 150 ml |
| 7-8 lžic 7-8 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 90 g |
| vařící voda | Voda | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |