Nutriční hodnoty (Vepřové roládky po italsku plněné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 549 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,25 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
8 plátků 8 plátků mortadely | Mortadella | |
4 plátky 4 plátky kozího sýra (s bylinkami) | Sýr hrudkový kozí | |
1 sklenička 1 sklenička naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kořenící směs Italské bylinky | Provensálské koření | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |