Nutriční hodnoty (Nakládané Hermelíny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 449 kJ / 3 453 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,07 g |
| Tuky | 347,87 g |
| – nasycené | 50,75 g |
| – nenasycené | 282,53 g |
| –– mononenasycené | 202,61 g |
| –– polynenasycené | 79,92 g |
| ––– omega 3 | 25,00 g |
| Vláknina | 9,44 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,69 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 27,17 g |
| – cukry | 16,15 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 5 5 oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 300 ml 300 ml oleje | Olej řepkový | 300 ml |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |