Nutriční hodnoty (Karamelové burisonové hrudky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 150
| Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 123,00 g |
| – nasycené | 79,50 g |
| – nenasycené | 42,00 g |
| –– mononenasycené | 39,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 371,20 g |
| – cukry | 371,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 370 g 370 g cukru krystal (krupice) | Cukr bílý | 370 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 1 kondenzované mléko (397 g) | Mléko kondenzované slazené | |
| 2,5 sáčku 2,5 sáčku burisonů | Pukance rýžové |