Nutriční hodnoty (Srnčí guláš na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 055 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 2,94 g |
– nasycené | 1,05 g |
– nenasycené | 0,98 g |
–– mononenasycené | 0,42 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 40,50 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g srnčí kýty | Srnec kýta | 700 g |
5 5 středních cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
nové koření | Nové koření | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
koření Divočina | Nové koření mleté | |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |