Nutriční hodnoty (Srnčí guláš na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 055 kJ / 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 137,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 2,94 g |
| – nasycené | 1,05 g |
| – nenasycené | 0,98 g |
| –– mononenasycené | 0,42 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 513 mg |
| Sůl | 1,19 g |
| Sacharidy | 40,50 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g srnčí kýty | Srnec kýta | 700 g |
| 5 5 středních cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| nové koření | Nové koření | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| koření Divočina | Nové koření mleté | |
| 300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |