Nutriční hodnoty (Cuketový moučník s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 469 kJ / 3 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,50 g |
| Tuky | 87,31 g |
| – nasycené | 9,80 g |
| – nenasycené | 68,63 g |
| –– mononenasycené | 47,66 g |
| –– polynenasycené | 20,98 g |
| ––– omega 3 | 5,68 g |
| Vláknina | 35,05 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 752 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 594,50 g |
| – cukry | 327,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g cukety | Cuketa čerstvá | 350 g |
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 4-5 4-5 jablek (podle velikosti) | Jablko čerstvé | 675 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| rozinky | Rozinky |