Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejchutnější houby v octě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 108 kJ /
265 kcal
Bílkoviny2,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky2,64 g
– nasycené0,23 g
– nenasycené1,39 g
–– mononenasycené1,01 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,15 g
Vláknina1,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14,02 g
Sůl35,00 g
Sacharidy57,00 g
– cukry50,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5-2 kg 1,5-2 kg čerstvých hub (čirůvka fialová, pečárka hajní, bedla červenající, václavka) Hřib čerstvý 1750 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1/4 1/4 středního celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml
20 g 20 g soli Sůl mořská 20 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
7 tablet 7 tablet Spolarinu E954 - Sacharin a jeho soli
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 hřebíček Hřebíček
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
15 kuliček 15 kuliček pepře Pepř černý
1,5 lžičky 1,5 lžičky hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 7.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky koriandru Koriandr semena 2.5 g
cibule Cibule čerstvá
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
paprika Paprika bílá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.