Nutriční hodnoty (Zapečené mleté maso s rýží, lilkem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 842 kJ / 1 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,35 g |
| Tuky | 76,94 g |
| – nasycené | 25,59 g |
| – nenasycené | 45,80 g |
| –– mononenasycené | 35,28 g |
| –– polynenasycené | 10,52 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 15,26 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 135,70 g |
| – cukry | 30,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 malý lilek | Lilek čerstvý | |
| 6-8 6-8 rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
| 1 sáček 1 sáček rýže | Rýže bílá | 125 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| koření na mletá masa | Provensálské koření | |
| uzená mletá paprika | Paprika uzená | |
| 1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| olej na pánev | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |