Nutriční hodnoty (Zapečený květák s vepřovým masíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 749 kJ / 1 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,75 g |
| Tuky | 29,60 g |
| – nasycené | 14,31 g |
| – nenasycené | 11,83 g |
| –– mononenasycené | 10,28 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 11,08 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 5,06 g |
| Sůl | 12,10 g |
| Sacharidy | 105,20 g |
| – cukry | 26,20 g |
| ––– laktóza | 21,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 1 květák menší | Květák čerstvý | |
| 100 g 100 g Eidam sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 3 dcl 3 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 15 g |
| kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |