Nutriční hodnoty (Yorkshirský puding)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 546 kJ / 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,25 g |
| Tuky | 21,12 g |
| – nasycené | 6,24 g |
| – nenasycené | 9,68 g |
| –– mononenasycené | 6,70 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 280 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 120,70 g |
| – cukry | 17,30 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 špetka 1 špetka sody | Jedlá soda | |
| olej (nebo šťáva z hovězí pečeně) | Olej řepkový |