Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka jako gulášová)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie4 864 kJ /
1 163 kcal
Bílkoviny51,87 g
– z toho živočišné bílkoviny32,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,27 g
Tuky61,72 g
– nasycené24,89 g
– nenasycené34,14 g
–– mononenasycené26,31 g
–– polynenasycené7,82 g
––– omega 30,22 g
Vláknina29,43 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy88,74 g
– cukry24,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 500 g
200 g 200 g mletého masa Vepřový ořez 200 g
2 lžíce 2 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 30 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky celého kmínu Kmín 1.25 g
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky celého pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 lžičky 3 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 3 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 40 g
1 1 velká brambora Brambor zimní 50 g
1 1 plná lžička majoránky Majoránka sušená
masový vývar (podle potřeby) Vývar masový
bylinky (petrželka, libeček) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.