Nutriční hodnoty (Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 480 kJ / 1 788 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 138,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,56 g |
| Tuky | 69,74 g |
| – nasycené | 26,97 g |
| – nenasycené | 36,19 g |
| –– mononenasycené | 30,14 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 57,80 g |
| Cholesterol | 323 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 120,65 g |
| – cukry | 15,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 KL 2 KL hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 5 velkých stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda |