Nutriční hodnoty (Mátové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 463 kJ / 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,69 g |
| Tuky | 38,82 g |
| – nasycené | 7,75 g |
| – nenasycené | 30,07 g |
| –– mononenasycené | 25,25 g |
| –– polynenasycené | 4,82 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 2,43 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 31,28 g |
| – cukry | 26,70 g |
| ––– laktóza | 23,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 500 ml 500 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 8-10 lístků 8-10 lístků čerstvé máty najemno nasekat | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kari koření | Kari | 2.5 g |
| citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |