Nutriční hodnoty (Pepřová plec na vinné klobáse s máslovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 596 kJ / 3 011 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,45 g |
| Tuky | 199,80 g |
| – nasycené | 119,42 g |
| – nenasycené | 74,58 g |
| –– mononenasycené | 44,83 g |
| –– polynenasycené | 29,74 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 12,06 g |
| Cholesterol | 615 mg |
| Sodík | 11,96 g |
| Sůl | 31,67 g |
| Sacharidy | 136,41 g |
| – cukry | 7,39 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového plecka | Vepřová plec | 400 g |
| 200 g 200 g vinné klobásy | Klobása vinná | 200 g |
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 300 ml 300 ml bujónu nebo silného masového vývaru | Bujón hovězí | 300 g |
| sůl | Sůl mořská |