Nutriční hodnoty (Pepřová plec na vinné klobáse s máslovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 596 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,45 g |
Tuky | 199,80 g |
– nasycené | 119,42 g |
– nenasycené | 74,58 g |
–– mononenasycené | 44,83 g |
–– polynenasycené | 29,74 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 12,06 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 11,96 g |
Sůl | 31,67 g |
Sacharidy | 136,41 g |
– cukry | 7,39 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového plecka | Vepřová plec | 400 g |
200 g 200 g vinné klobásy | Klobása vinná | 200 g |
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
300 ml 300 ml bujónu nebo silného masového vývaru | Bujón hovězí | 300 g |
sůl | Sůl mořská |