Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pepřová plec na vinné klobáse s máslovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 596 kJ /
3 011 kcal
Bílkoviny160,66 g
– z toho živočišné bílkoviny149,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,45 g
Tuky199,80 g
– nasycené119,42 g
– nenasycené74,58 g
–– mononenasycené44,83 g
–– polynenasycené29,74 g
––– omega 30,45 g
Vláknina12,06 g
Cholesterol 615 mg
Sodík 11,96 g
Sůl31,67 g
Sacharidy136,41 g
– cukry7,39 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového plecka Vepřová plec 400 g
200 g 200 g vinné klobásy Klobása vinná 200 g
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
300 ml 300 ml bujónu nebo silného masového vývaru Bujón hovězí 300 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.