Nutriční hodnoty (Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 732 kJ / 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 6,28 g |
| – nasycené | 3,81 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 1,53 g |
| –– polynenasycené | 0,47 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 5,85 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 24,40 g |
| – cukry | 22,90 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 husa (husí prsa i s kostí) | Husa | |
| 1,5 1,5 jablka s ponechanou šupkou bez stopky a jadrovník-rozkrojené na 1/4 | Jablko čerstvé | 225 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| červené zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 3 PL 3 PL husí masti | ||
| mléko (na umytí přebytečné soli) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 50 ml 50 ml 33% sladké smetany na potírání | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| voda | Voda |