Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie732 kJ /
175 kcal
Bílkoviny2,30 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,90 g
Tuky6,28 g
– nasycené3,81 g
– nenasycené2,00 g
–– mononenasycené1,53 g
–– polynenasycené0,47 g
––– omega 30,11 g
Vláknina5,85 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy24,40 g
– cukry22,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 husa (husí prsa i s kostí) Husa
1,5 1,5 jablka s ponechanou šupkou bez stopky a jadrovník-rozkrojené na 1/4 Jablko čerstvé 225 g
sůl Sůl mořská
červené zelí Zelí červené čerstvé
3 PL 3 PL husí masti
mléko (na umytí přebytečné soli) Mléko kravské polotučné 1,5%
50 ml 50 ml 33% sladké smetany na potírání Smetana kravská sladká 12% 50 ml
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.