Nutriční hodnoty (Vepřové roládky plněné mrkví pro Tejaju)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 25,78 g |
– nasycené | 6,24 g |
– nenasycené | 13,31 g |
–– mononenasycené | 10,39 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 11,93 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 30,42 g |
– cukry | 14,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 750 g |
5 5 mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
sekaný libeček | Libeček čerstvý | |
limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
máslo na orestování cibule | Cibule čerstvá |