Čertova podkova

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 10 min + uležení 1 porce Ryby 13 názorů

Suroviny

1 podkova kapra
1/2 lžičky hořčice
2 lžičky olivového oleje
2 lžičky chilli koření (i více podle chuti - můžeme taky nahradit papričkami)
1/2 lžičky mořská sůl -podle chuti
2 stroužky česneku
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ingredience na marinádu promícháme. Kapra si osušíme, mírně osolíme mořskou solí-ale do marinády ji také přidáme a potřeme ze všech stran. Pokud nespěcháme, je fajn nechat naloženo přes noc, jinak stačí cca 1 hodina.

  2. Potom opečeme na oleji pozvolna z obou stran. Jako přílohu můžeme použít salát z oblíbené zeleniny, nebo také opečené brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 84 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čertova podkova

Tématické fráze: čertův salát podkova z kapra kapr podkovy certuv dort podkovy z kapra čertova bašta podkovy z kapra upect kuchařka: janadorazinova potkova z kapra marináda na podkovy z kapra kapr podkova recept mnamosní kapr na podkovy kapr na podkovy recept kapr na podkovy recepty recept na podkovy z kapra potkova menu dort potkova potkova pro koně ané recepty jídel